نرم افزار های مورد نیاز

تبلیغات متنی

آش سبزی خوشمزه و شیرازی

بدون دیدگاه


دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۸/۱۱

آش سبزی خوشمزه و شیرازی

یکی از پیشنهاد های عالی در فصل سرما همیشه آش بوده است و در بین ما ایرانی ها هم که آش جایگاه بسیار ویژه ای دارد و ما در این مطلب طرز تهیه آش سبزی خوشمزه شیرازی را برای شما قرار دادیم از آش های خوشمزه ایرانی که بسیار هم طرفدار دارد و درست کردند با اینکه کمی زمان بر است اما ارزش آن را دارد که برای آن وقت بگذاریم چون در نهایت یک غذای بسیار خوشمزه داریم. ما این دستور العمل را به سبک شیرازی ها برای شما قرار دادیم اگر شما ساکن این استان هستید و نکته ای را در مطلب نمی بنید که مهم است حتما در قسمت نظرات برای ما بنویسید تا دوستان که از این پست بازدید می کنند بتوانند از تجربه های شما برای تهیه این آش سبزی استفاده کنند در ادامه همراه ما باشید با روش تهیه این آش خوشمزه در سایت تفریحی و سرگرمی نازشو.

مواد لازم برای آش سبزی خوشمزه شیرازی

سبزی (تره، ترخان، شوید):     400 گرم
ترخان خشک:     2 قاشق غذاخوری
عدس:     100 گرم
گوشت سردست گوسفندی با استخوان     500 گرم
برنج:     100 گرم
نخود :    100 گرم
لوبیا قرمز:     100 گرم
پیاز داغ :    3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز :  به میزان لازم
پیاز :    1 عدد

طرز تهیه آش سبزی خوشمزه و شیرازی

خوب برای آغاز کار تهیه این آش شیرازی شما باید ابتدا یک شب قبل تر حبوبات را خیس می کنید. آب حبوبات را خالی کرده و دو مرتبه آب تازه روی آنها می ریزیم و با کمی نمک روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند. سپس گوشت را در یک قابلمه دیگر با یک عدد پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت نیز بپزد. برنج را هم نیز جداگانه می پزیم.

در ادامه کار شما باید سبزی ها را پس از پاک کردن خرد کنید و کاملا تفت می دهید تا بپزد. پس از اینکه حبوبات کاملا پخت، آنها را به برنج پخته و سبزی ها اضافه می کنیم. گوشت که کاملاً پخت، آن را از قابلمه در می آوریم و استخوان آن را جدا می نماییم و گوشت آن را می کوبیم و به همراه آبش به آش اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند. و در مراحل پایانی کار هم شما باید در یک قابلمه کوچک کمی روغن را داغ می کنیم و نیمی از پیاز داغ را به همراه کمی زرد چوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا بوی خامی زرد چوبه گرفته شود  و آن را داغ در آش در حال جوشیدن می ریزیم. ترخان را نیز خیس می کنیم و خرد می نماییم و به آش اضافه می کنیم. ⅓ از آش را در ظرف دیگری می ریزیم و آن را کاملا می کوبیم و سپس به آش اضافه می نماییم. پس از چند جوش آش کاملاً جا می افتد و می توان آن را در ظرف مناسب کشید و با پیاز داغ تزئین نمود. امیدواریم در پایان توانست باشید این آش خوشمزه را بدون مشکل تهیه کرده و برای خانواده یا مهمان ها سرو کنید.

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها