نرم افزار های مورد نیاز

تبلیغات متنی


دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۷/۲۶

طرز تهیه کیک براونی شکلاتی و خوشمزه

در خدمت شما هستیم با یکی دیگر از آموزش های آشپزی وب سایت نازشو این بار طرز تهیه کیک براونی شکلاتی این کیک خوشمزه بسیار راحت تهیه می شود و حتما دیگران ازمیل کردن آن لذت خواهند برد کیک خیس شکلاتی یکی از محبوبت ترین کیک ها بین جوانان است این کیک ها که طعم و مزه بسیار خوشمزه ای دارند و به راحتی تهیه می شوند اما برخی از وب سایت طرز تهیه آن را پیچیده کرده اند که برخی کاربران خیال می کنند که تهیه چنین کیکی بسیار سخت است و کار زیادی دارد اما اینطور  نیست و شما برای درست کردن این کیک زمان زیادی را نباید صرف کنید و مثل کیک ساده عمل می کنید و فقط برخی از مواد را به کیک اضافه می کنیم که طعم و مزه آن خاص شود و اصلا نگران سخت بودن تهیه این کیک ها نباشید.

مواد لازم برای تهیه کیک براونی شکلاتی و خوشمزه

آرد : 3/4 پیمانه
شکلات کم شیرین : 120 گرم
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع گیاهی : 2 قاشق غذا خوری
پودر کاکائو : 1/2 پیمانه
جوش شیرین : 1/2 قاشق مرباخوری
شکر قهوه‌ای : یک پیمانه
تخم‌ مرغ درشت : 2 عدد
خامه کم چرب : 1/2 پیمانه

طرز تهیه کیک براونی شکلاتی و خوشمزه

برای آغاز به کار تهیه کیک براونی شکلاتی شما باید ابتدا فر را در دمای 350 درجه گرم می‌ کنیم. یک سینی شیرینی‌پزی 23 سانتیمتر مربعی را روغن می‌ مالیم و سپس با کاغذ روغنی می‌ پوشانیم و اضافه کاغذ را هم می‌ گذاریم مانند دستگیره بیرون زده باشد که در خارج کردن براونی ازسینی کمک کند، سپس روی کاغذ را نیز روغن می‌ مالیم.

خوب در ادامه کار شما باید یک کاسه را انتخاب کرده و آرد، پودر شکلات، نمک و جوش شیرین را مخلوط کرده و کنار می‌ گذاریم. در یک ظرف دیگر شکر قهوه‌ای، خامه، شکلات کم شیرین (که نیم از آن را آب می‌ کنیم و نیمی دیگر را به صورت نا‌منظم خرد می‌ کنیم) آب کرده ، تخم مرغ و روغن را با هم ترکیب می‌ کنیم. این ترکیب را با مخلوط آردی اضافه کرده و دوباره مخلوط می‌کنیم تا مایه براونی بدست آید. تا به اینجا اصل کار تمام شده است و دیدید که کار سختی نبوده است و مثل تهیه یک ساده بوده است.
در ادامه فقط کافی است مایه را در سینی فر می‌ ریزیم و سپس تکه‌های شکلات را بر روی سطح آن پخش می‌ کنیم. سینی را در فر قرار می‌ دهیم تا بپزد، برای تست میزان پخت براونی یک خلال چوبی را در آن فرو می‌ کنیم اگر به خلال فقط مقدار کمی از مایه بچسبد براونی آماده است. حدود 30-35 دقیقه براونی باید در فر بماند.

براونی را در سینی رها می‌ کنیم تا به طور کامل خنک شود و سپس به کمک کاغذ روغنی از سینی خارج می‌ کنیم و کاغذ را از براونی جدا می‌ کنیم. سپس به 16 مربع مساوی تقسیم می‌ کنیم و با کارد تیز برش می‌ زنیم. خوب امیدواریم که از طرز تهیه این کیک لذت برده باشید و بدون هیچ مشکلی آن را تهیه کرده باشید.

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها