دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۶/۱۹

طرز تهیه پیتزا خانگی بدون فر خوشمزه و لذیذ

درست کردن پیتزا در خانه همیشه یک پیشنهاد عالی برای تمام اعضا می باشد و همه از آن استقبال می کنند با اینکه پیتزا جزوه غذا های خیلی مفید حساب نمی شود اما بسیاری آن را دوست دارند و در ماه شه یک بار حتما پیتزا می خورند. بعضی ها که عشق پیتزا هستند و هفته چند بار می خورند و برخی هم درگیر کار و نداشتن وقت برا درست کردن غذا که تصمیم میگرند پیتزا سفارش دهند. اما پیشنهاد می شود که پیتزا کم بخورید تا سالم تر باشید. اما اگر می خواهید وقت بگذارید و یک پیتزا خوشمزه در منزل درست کنید سعی کنید بسیار خوشمزه درست کنید که ما در این کار به شما کمک می کنیم و اینجا می خواهیم به شما طرز تهیه پیتزا خانگی بدون فر را به شما آموزش دهیم. این پیتزا که ما به شما تهیه آن را یاد خواهیم داد بسیار نکات دارد که همه آن در ادامه برای شما آمده است اما شما باید سعی کنید گام به گام با ما پیش بروید تا در نهایت بتوانید پیتزا خانگی بسیار خوشمزه تر از بیرون تهیه کنید ما در ادامه مواد لازم را به شما معرفی می کنیم سعی کنید بهترین مواد را به تهیه این پیتزا خانگی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا خانگی بدون فر خوشمزه و لذیذ

ماست (برای خمیر) یک پیمانه
نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری
قارچ (برای روی پیتزا) قارچ 100گرم
بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چای خوری
آرد (برای خمیر) 3 پیمانه
پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه
روغن مایع (برای خمیر) 4 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) 350 گرم
تخم مرغ (برای خمیر) تخم مرغ 2 عدد
پیاز (برای روی پیتزا) پیاز یک عدد متوسط
سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه
رب (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم
کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا خانگی بدون فر خوشمزه و لذیذ

در گام نخست کار طرز تهیه پیتزا خانگی بدون شما باید ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود.  در ادامه کار نیز شما باید یک ظرف دیگر را انتخاب کنید و فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌‌‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آن ها را کنار بگذارید.

در گام بعدی کار تهیه پیتزا خانگی خوشمزه شما باید آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30 سانتی‌متر کافی خواهد بود. تا اینجا بسیار عالی عمل کردید و مراحل سخت کار گذارندید.

در گام پایانی کار تهیه این پیتزا شما بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت  شش دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که خمیر آب شود. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند‌ می‌‌توانید کمی‌ حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد. خوب امیدواریم که در پایان هم هیچ مشکلی در زمان تهیه برنخورده باشید و توانست باشید یک پیتزا بسیار خوشمزه را در منزل آماده کرده باشید.

نکات کلیدی در طرز تهیه پیتزا خانگی بدون فر

اما قبل از اینکه پست طرز تهیه پیتزا خانگی بدون فر  پایان برسونیم نکاتی بسیار ریزی وجود دارد که در تهیه این گونه پیتزا باید بسیار رعایت شود اولی اینکه  پیتزا بسیار سریع آماده می شود. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود. همچنین به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید. شاید سوال پیش بیاد که این خمیر را می توانند برای درست کردن پیتزا در فر هم استفاده کرد که جواب آن هم بله است می توانید استفاده کنید.

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها