ساندویچ جگر مخصوص و خانگی

بدون دیدگاه


دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۷/۱۵

ساندویچ جگر مخصوص و خانگی

برای شما در این مطلب وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو طرز تهیه ساندویچ جگر یکی از خوشمزه ترین ساندویچ های که حتما در فست فودی ها خورده اید را منتشر کردیم. ساندویچ جگر در کنار اینکه بسیار خوشمزه است بسیار هم مقوی است این ساندویچ که در رستوران ها بسیار پرفروش است بصورت پرسی هم سرو می شود. اما ما در اینجا به شما درست کردن این ساندویچ جگر را در منزل خواهیم آموخت که شما می توانید به عنوان شام آن را درست کنید. ما تمام نکات برای بهتر شدن مزه این ساندویچ را در این مطلب گفته ایم حتما شما از مزه نهایی این ساندویچ خوششتان خواهد آمد در ادامه همراه ما باشید تا روش تهیه آن را یاد بگیرد. گفتنی است مقدار مواد لازم گفته شده در ادامه برای دو ساندویچ است. که شما بسته به تعداد می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

مواد لازم برای ساندویچ جگر :

جگر گوسفند  300 گرم
پیاز یک عدد
گوجه
کاهو
قارچ 200 گرم
فلفل سبز
زیتون
نان باگت
زردچوبه و نمک
خیارشور
سس سفید یا قرمز به دلخواه

طرز تهیه ساندویچ جگر

در گام نخست شما باید کف ماهیتابه را روغن ریخته و ابتدا جگر را خرد می کنید و درون ماهیتابه بریزید. سعی کنید به ریز ترین حالت ممکن خرد نمایید. من علاوه بر جگر کمی قلوه هم خورد نمودم. و یک عدد پیاز را خرد می نماییم. ماهیتابه را که درونش روغن جگر هست روی شعله اجاق گاز قرار می دهیم. بعد پیاز های خرد شده را به جیگر درون ماهیتابه اضافه می کنیم. قارچ و فلفل و زیتون را خرد می کنیم. وسط قارچ ها را برش دهید تا برای تزیین درون ساندویچ استفاده کنید و بقیه قارچ را کامل خرد نمایید تا درون ماهیتابه بریزیم. قارچ و فلفل و زیتون را درون ماهیتابه می ریزیم تا جگر طعم دار و خوش عطر شود.  بعد از کمی روی شعله گاز بودن ، سه قاشق رب گوجه و یک قاشق زردچوبه به ماهیتابه اضافه می کنیم. عد از تفت دادن ماهیتابه را از روی گاز بردارید. وسط نان باگت را برش دهید و کمی از خمیر میان باگت را دور بریزید. جگر پخته شده را درون ساندویچ پر کنید. حال شما یک ساندویچ جگر بسیار خوشمزه تهیه کردید که با کمی سس سفید یا قرمز می توانید آن را میل کنید یا فقط آن بصورت پرسی در ظرفی با نان میل کنید.

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها