نرم افزار های مورد نیاز

تبلیغات متنی


دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۷/۱۴

دستور پخت میگو بسیار خوشمزه و پرطرفدار

در خدمت شما هستیم با یکی از روش های بسیار عالی برای پخت میگو همانطور که می دانید یکی از خوشمزه ترین و پر خواص ترین غذا های دریایی میگو است که در کشور ما در چند سال گذشته با توصیه های فراوان پزشکان و افزایش دستور های غذایی با استفاده از میگو مصرف آن را در ایران افزایش داده است که خبر خوبی است اما بازهم با نگاه به غذا هایی که در کشور های مختلف تهیه می شود مصرف میگو در ایران پایین است. برخی خانواده ها هم مشکل بزرگی که دارند این است که بچه ها خوردن میگو را پس میزنند که این موضوع را به راحتی می توانند حل کرد شما هرچقدر بتوانید دستور پخت میگو را درست اجرا کنید و یک میگو خوشمزه تهیه کنید مطمن اعضای خانواده از آن حمایت می کنند ما در اینجا برای شما یکی از روش های بسیار فوق العاده را برای پخت میگو قرار دادیم که بسیار میگو را خوش طعم و مزه می کند و توصیه می کنیم حتما یکبار به این روش میگو را درست کنید. گفتنی است این روش در دنیا بسیار پرطرفدار است و آن با دستور پخت میگو با سیر و عسل می شناسند. قبل از قضاوت کردن این غذا حتما یکبار آن را تهیه کنید و مزه فوق العاده آن تجربه کنید. در ادامه با ما در سایت نازشو همراه باشید.

مواد لازمی که برای این دستور پخت میگو بسیار خوشمزه نیاز دارید

دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک چهارم فنجان سس سویا ترجیحاً کم نمک
یک قاشق غذا خوری سیر خرد شده
۴۵۰ گرم میگوی متوسط خام
یک سوم فنجان عسل
به مواد بالا می‌توانی یک قاشق چای خوری ریشه زنجبیل تازه خرد شده و پیازچه خرد شده هم اضافه کنی.

دستور پخت میگو بسیار خوشمزه و پرطرفدار

برای آغاز به کار تهیه این نوع از پخت میگو خوشمزه شما باید در گام نخست در یک ظرف عسل، سس سویا، سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس میگو ها را در یک زیب کیف قرار بده و نصف ترکیب بالا را روی آن بریز و خوب به هم بزن. سپس بگذار تا حداقل برای ۱۵ دقیقه در یخچال بماند تا 12 ساعت می‌ توانی آن را در یخچال نگه داری.
در گام بعدی کار شما باید روغن زیتون را در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط گرم کن. بعد میگو ها را از مخلوط خارج کن و هر روی آن را به مدت حدود 35 تا 50 ثانیه سرخ کن تا کاملاً طلایی شوند. پس از آن بقیه مخلوط مرحله اول را به ماهی تابه اضافه کن و بگذار میگو خوب در این محلول پخته شوند. حدود ۱ دقیقه کافی است. با پخت بیش‌ تر سس، ممکن است طعم آن عوض شود.  میگو سیر و عسل آماده سرو کردن است. آن را همراه با سس بی نظیرش در ظرف مورد نظرت قرار بده. روی آن را با حلقه‌ های پیازچه تزیین کن. ترکیب این میگو با برنج و سبزیجات بخارپز به خصوص کلم بروکلی واقعاً خوشمزه می‌ شود. پیشنهاد می‌ کنم همراه آن‌ ها امتحانش کنی. امیدوارم که این روش  طرز تهیه میگو را پسندید باشی و از طعم و مزه این نوع میگو لذت برده باشید.

مشخصات

دانـــــلود

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها